راهکار پرندگان برای مقابله با تغییرات آب وهوایی چیست؟
به گزارش لوازم حیوان خانگی خراسان رضوی پرندگان زودتر تخم می گذارند تا با تغییرات آب وهوایی سازگار شوند.
به نقل از ارث، محققان ابتدا روند افزایش دما را بررسی کردند اما زمانی که نتوانستند رکوردهای دما برای منطقه ای متعلق به ۱۰۰ سال قبل را کشف کنند، مجبور به عرضه جایگزین شدند و این جایگزین مقدار دی اکسیدکربن موجود در جو بود.
محققان اظهار کردند: ما نتوانستیم یک منبع واحد از داده های دمایی بلند مدت برای یک منطقه پیدا نماییم اما توانستیم دما را با سطوح دی اکسید کربن که به خوبی مستند شده را تخمین زد. داده های دی اکسید کربن از منابع مختلفی همچون ترکیب شیمیایی هسته های یخی یخچال های طبیعی به دست می آید.
اگرچه تغییرات دما در ۱۰۰ سال قبل در منطقه مورد مطالعه نسبتا اندک بوده اما این تغییرات امکان دارد عواقب قابل توجهی برای زمان گلدهی گیاهان یا پیدایش حشرات داشته باشد. این تغییرات بر فراوانی غذا برای پرندگان و در نتیجه موفقیت در پرورش آن تأثیر می گذارد.
از ۷۲ گونه ای که اطلاعات آن در منطقه شیکاگولند در غرب میانه ایالات متحده در دسترس بود، حدود یک سوم آنها زودتر لانه سازی کرده اند و در بین آنها نخستین تخم ها حالا به صورت متوسط ۲۵.۱ روز زودتر از ۱۰۰ سال پیش گذاشته می شوند. اغلب پرندگانی که بررسی شدند، حشره خوار بودند و رفتار فصلی حشرات هم تحت تأثیر آب وهواست. پرندگان هم برای سازگاری با این مورد زمان تخم گذاری را جابه جا می کنند.
ممکن است به نظر برسد که تخم گذاری چند هفته زودتر بی اهمیت است اما محققان عنوان کردند این بخشی از یک داستان بزرگ تر است. تغییرات در زمان لانه سازی امکان دارد منجر به رقابت آنان برای غذا و منابع شود که قبلا چنین نبود.
نتایج بررسی نشان داد تفاوت های ظریف مهمی وجود دارد که باید در مورد چگونگی واکنش حیوانات به تغییرات آب وهوایی بدانیم.
یافته های این بررسی در نشریه Animal Ecology عرضه شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب