باد اصفهان را درنوردید
به گزارش لوازم حیوان خانگی، وزش باد شدید و تندباد توام با خیزش گردوخاک از پس از ظهر امروز جمعه در اصفهان شروع شده و همچنان ادامه دارد.
مینا معتمدی کارشناس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: با عنایت به آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی از امروز جمعه تا روز یکشنبه وزش باد پدیده غالب اصفهان خواهد بود.
به گفته وی، تا روز یکشنبه آسمان در بیشتر مناطق به شکل صاف و در بعضی ساعات افزایش ابر گاهی وزش باد پیشبینی می شود.
کارشناس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی اصفهان تصریح کرد: از شامگاه یکشنبه تا دوشنبه هفته آینده (۲۸ و ۲۹ بهمن)، در سطح استان بخصوص نیمه غربی و جنوبی، ناپایداری به شکل افزایش ابر، بارندگی باران و برف و وزش باد شدید و تندباد لحظه ای پیشبینی می شود.
معتمدی ضمن اشاره به این که دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده ۲ تا چهار درجه افزایش خواهد یافت، افزود: لنجان با بیشینه دمای ۱۸ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای هفت درجه سلسیوس زیر صفر به ترتیب گرم ترین و سردترین نقاط استان خواهند بود.
به گفته وی، بیشینه و کمینه دمای کلانشهر اصفهان در گرم ترین و سردترین ساعات بین ۱۷ و ۲ درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.
به گزارش لوازم حیوان خانگی به نقل از مهر، به علت وزش باد شدید و خیزش گردوخاک لحظه ای، شاخص ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون pm10 (ریزگردها) در ایستگاه زینبیه شهر اصفهان افزایش پیدا کرده و در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفته است.
منبع: لوازم حیوان خانگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب